АВТОМОБИЛИ ПОД НАЕМ И ЛИЗИНГ

 Благодарение на големия професионален опит в работата ни със застраховагилни и лизингови компании, както и големия брой обслужени автомобили, ние знаем колко важно е бързото и качествено обслужване на нашите партньори, както и внимателното отношение към клиента.

 
  • Разработваме индивидуални гъвкави схеми за работа с корпоративни клиенти и знаем как да изпълним техните специфични потребности и изисквания. 
  • Работим с официалните вносители на автомобили и извършваме монтажи в техните представителства.
  • Извършваме монтажи на високотехнологични имобилайзери и GPS системи за проследяване в чисто нови автомобили, като това не влияе на тяхната гаранция и гаранционно обслужване.
  • Предоставяме двадесет и четири часов достъп до най-мощната платформа за наблюдение и управление на превозни средства с GPS системи.
  • Разполагаме с двадесет и четири часова поддръжка и възможност за мигновенна реакция при екстрени ситуации, както и активно участие в издирвателни мероприятия.

За проследяване и контрол на отдадени под наем автомобили, време и начин на ползване (шофиране на лек автомобил по трудно проходими терени, нерегламентирано  напускане  територията на страната), създаване на виртуални географски зони и известяване при изход или вход в тях.

Известяване при удар/ ПТП/,     SOS-паник бутон и др. 

 Дистанционно изключване на двигателя и спиране автомобила от движение + блокиране на запалването